Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης της δολοφονίας της 25χρονης στο Λιγοβίτσι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 25χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε προχωρημένη αποσύνθεση στο Λιγοβίτσι στις 17/1.
Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ύστερα από συστηματικές έρευνες κατάφεραν να βρουν αρχικά την ταυτότητα του θύματος και αφότου έγινε αυτό χθες, ήταν θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη, ο οποίος είναι αλβανικής υπηκοότητας και κάτοικος σε χωριό του Αγρινίου. Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση το γεγονός της μη δήλωσης της εξαφάνισης του θύματος δημιουργούσε ιδιαίτερα προβλήματα στις έρευνες της αστυνομίας αφού αυτές ξεκίνησαν κυριολεκτικά από το μηδέν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο φερόμενος ως δράστης επικαλέστηκε λόγους ερωτικής αντιζηλίας για να δικαιολογήσει την πράξη του. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το θύμα τον πίεζε να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να συζήσουν μαζί. Ο δράστης της δολοφονίας μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης αναμένεται να προσαχθεί αύριο Παρασκευή στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου, ενώ από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της κυνηγητικής καραμπίνας με την οποία διεπράχθη το έγκλημα.