Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Περί Παναγιώτη Κοντού, μια ακόμα επισήμανση

Προς διαχειριστή ιστολογίου Aitoliannews
Στη πανεπιστημιακή του πορεία ο Παναγιώτης Κοντός, κινείται πάντοτε στο φως, υπηρετώντας το λειτούργημά μου, εκπληρώνοντας τα καθήκοντά του με πλήρη διαφάνεια και συνείδηση και πάντα έτοιμος να δεχθεί κάθε είδους κριτική, ακόμα και την πιο σκληρή. Με το σχόλιο σας όμως εκδηλώνετε κακόπιστη στάση απέναντι στο πρόσωπό του, έλκεστε από ταπεινά κίνητρα τα οποία θολώνουν την κρίση σας, επιθυμώντας απλά και μόνο την πρόκληση εντυπώσεων.
Η ανάρτηση σας είναι πέρα για πέρα αμετροεπής και απόρροια πιθανής προσωπικής εμπάθειας. Όπως καλά γνωρίζετε, στα τόσα χρόνια της διαδρομής του ο Παναγιώτης Κοντός προάγει υπέρτατες αξίες που παράγονται στο χώρο του Πανεπιστημίου, όπως η δημόσια παιδεία, η ελεύθερη έκφραση και η διακίνηση ιδεών.
Είναι ίσως ο μοναδικός δάσκαλος που έσκυψε με αγάπη και προσωπική προσφορά στο πολιτισμό της Αιτωλοακαρνανίας με την Αιτωλική πολιτιστική εταιρεία που καθοδηγεί ο ίδιος.
Να μη ξεχάσετε επίσης ότι στηρίζει και βοηθάει όλα τα νέους Αιτωλοακαρνάνες συγγραφείς.
Υ.Γ. Βλέπουμε ότι προσέχεις υπερβολικά τα μαλλιά του. Σταματήστε να φθονείτε ή να ζηλεύετε αυτά που έχουν οι άλλοι και δεν έχετε εσείς…