Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Στο Μεσολόγγι για προετοιμασία η εθνική Κανόε - Καγιάκ της Σερβίας


Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου φιλοξενεί για δεύτερη φορά αθλητές ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ flatwater της Εθνικής Ομάδας της Σερβίας, παρέχοντάς τους διευκολύνσεις αλλά και τις εγκαταστάσεις μας (σκάφος, γυμναστήριο, αποδυτήρια κτλ ). Η 10μελής αποστολή των Σέρβων αθλητών θα παραμείνει στην πόλη μας για 20 ημέρες. Θα επανέλθουν δε τον Μάρτιο, ολοκληρώνοντας την χειμερινή τους προετοιμασία.
Ακόμη για πρώτη φορά, περί τα μέσα Φεβρουαρίου, θα έρθουν για προετοιμασία στο Μεσολόγγι οι αθλητές της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ flatwater, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο εθνικών ομάδων κ. Γιάννη Σκούρτη, στα πλαίσια χειμερινού κοινοβίου προετοιμασίας.
Όλα αυτές οι δραστηριότητες είναι αποτέλεσμα της προσπάθειάς του ΝΟΜ για να αναδειχτούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής (αβαθή και ήρεμα νερά) και να καταστεί η περιοχή ναυταθλητικό και οικοτουριστικό προορισμό παγκοσμίως.
Υπενθυμίζεται ότι οι προπονήσεις των μικρών αθλητών του ΝΟΜ συνεχίζονται καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα στην Κλείσοβα ή στο γυμναστήριο, με βάση το πρόγραμμα προπόνησης και τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή, Τόσκο Καλπάκωφ .
Όσα παιδιά θέλουν να παρακολουθήσουν και να μυηθούν στα μυστικά αυτού του συναρπαστικού αθλήματος μπορούν να πληροφορηθούν λεπτομέρειες στα τηλ. 6948005534 - 6977632820.