Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Το MessolonghiNews δεν "μασάει"

Στον απόηχο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την εμφάνιση στον κυβερνοχώρο δυο ιστολογίων που ως βασική θεματολογία τους έχουν την παρουσίαση θέσεων και σχολίων για τα τεκταινόμενα στην πόλη του Μεσολογγίου.
Πρόκειται για τον ΑΒΟΛΕΥΤΟ και το IERAPOLIS. Ιστολόγια που ανακάλυψε και πρόβαλε η εφημερίδα ΑΙΧΜΗ.
Συνισταμένη και των δυο ιστολογίων είναι η διόρθωση ...των «κακώς κειμένων» στο Μεσολόγγι και η οξεία αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή της πόλης.
Το Ierapolis παρουσιάζει προτάσεις, ενώ ο Αβόλευτος μόνο σχόλια και γκρίζα κριτική.
Ταυτόχρονα όμως το ένα εξ αυτών (σ.σ. ο ΑΒΟΛΕΥΤΟΣ) εξαπολύει καθημερινά προσωπικές «έμμεσες» επιθέσεις κατά του MessolonghiNews.

Επειδή ως MessolonghiNews ποτέ δεν κρύψαμε την ταυτότητα του διαχειριστή (σ.σ. Δημήτρης Μαλαβέτας)
Επειδή ο Δημήτρης Μαλαβέτας ποτέ δεν φόρεσε φερετζέ, είτε στην εργασία, είτε στη δημόσια και προσωπική ζωή.
Επειδή τόσο ως MessolonghiNews, όσο και πριν τον Σεπτέμβριο του 2007 μέσω της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, των ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ και της Lepanto RTV συμβάλαμε στην προώθηση λύσεων σε φλέγοντα ζητήματα για την καλυτέρευση της διαβίωσης μας στο Μεσολόγγι (πχ. ΧΥΤΑ, ΤΕΙ, Νοσοκομείο, Μαρίνα.)
Επειδή δεν θεωρούμε τους αναγνώστες ή τους τηλεθεατές «κοπάδι» αλλά, συμπολίτες με ΚΡΙΣΗ ποτέ δεν θεωρήσαμε τους εαυτούς μας, καθοδηγητές της κοινής γνώμης και κυρίως προαγωγούς προσωπικών ή αλλότριων επιδιώξεων.
Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι εμάς ΑΠΕΙΛΕΣ και «ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ» δεν μας πτοούν.
Αφορμή για τις παραπάνω γραμμές αποτέλεσε η παρακάτω απάντηση που λάβαμε από τον ΑΒΟΛΕΥΤΟ, σε σχετική παραίνεσή μας για υβριστικό σχόλιο που μας αφορούσε:
«κ. Μαλαβέτα
είναι η τελευταία φορά που τροποποιούμε σχόλιο. δεν φταίμε εμείς ούτε τι γυαλιά φοράς ούτε τι όνομα έχεις. Αν θές αντίλογο στείλε μας ότι νομίζεις και θα το δημοσιεύσουμε χωρίς λογοκρισία. και φυσικά ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τα σχόλια που θα επακολουθήσουν. Επίσης και εμείς έχουμε όνομα και αυτό είναι είναι η ποιότητα τον δημοσιεύσεων αλλά και η αλήθεια που πιστεύουμε. Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι, δεν χτυπάμε το δήμαρχο, κριτική κάνουμε είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, και μάλιστα καλόπιστη. Αλλά απότι φαίνεται μέχρι τώρα δεν έιχατε δημόσια κριτική μόνο μουρμούρα. Αν δεν αλλάξετε αυτό θα γίνεται από δώ και πέρα. Να δείτε πόσοι άλλοι έρχονται... εμείς ήμασταν η αρχή.
Αβόλευτος»
«δεν φταίμε εμείς ούτε τι γυαλιά φοράς, ούτε τι όνομα έχεις» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απάντηση του ΑΒΟΛΕΥΤΟΥ. Μια αναφορά προσβλητική και με ταπεινά ελατήρια.

Αλήθεια φίλες και φίλοι πως «εισπράττετε» αυτή την άποψη του Αβόλευτου για το MessolonghiNews ; (σ.σ. Δημήτρη Μαλαβέτα) Θα επιτρέψουμε σε ανθρώπους με τέτοιο ήθος να μας «κυβερνήσουν»;;;
Ποιοι είναι; θα αναρωτηθείτε... "Κυριακή κοντή γιορτή" είναι η απάντησή μας...

ΥΓ. Ο Αβόλευτος εκτός από την υβρεολογία σε ανάρτηση υποστηρίζει ψευδώς ότι στο MessolonghiNews είχαμε αναρτήσει απόφαση του δημάρχου Μεσολογγίου σχετικά με τον ορισμό αντιδημάρχων για το 2010. Προκαλούμε τον οποιονδήποτε για επιβεβαίωση αυτού του ψευδέστατου και προβοκατόρικού ισχυρισμού