Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Με επιτυχία ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας στον Αράκυνθο




Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου με τη συνεργασία της KASSIMATIS CYCLING και την υποστήριξη του ποδηλατικού καταστήματος Escape διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή τον 4ο αγώνα MTBopencup (ορεινής ποδηλασίας ) στον Αράκυνθο.
Στον δύσκολο και απαιτητικό αυτόν αγώνα έλαβαν μέρος 100 άνδρες και γυναίκες των κατηγοριών Α1,Α2,Α3,Α4,Γ1 και FUN. Η διαδρομή ήταν 41 χιλιόμετρα και για την κατηγορία FUN 23,5 χιλιόμετρα, ξεκινούσε από υψόμετρο 390μ και έφθανε έως τα 870 μ..
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ήταν το café Ανατολή στο Δ.Δ Ρετσίνων .
Η διαδρομή για όλες τις κατηγορίες ήταν δασικοί δρόμοι και μονοπάτια τα οποία λόγω των εξαιρετικά άσχημων καιρικών συνθηκών απαιτούσαν μεγάλη προσοχή. Συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές οι οποίοι δεν πτοηθήκαν από την βροχή και την έντονη χαλαζόπτωση και συνέχισαν κανονικά τον αγώνα φεύγοντας με πολύ καλές εντυπώσεις και αρκετή λάσπη!! ( περισσότερες πληρ. http://www.mtb.opencup.gr/ )
Πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν ο πρώτος αγώνας ορεινής ποδηλασίας που διοργανώνει ο ΝΟΜ στα πλαίσια προβολής της περιοχής , ζητούμε συγνώμη για τα τυχόν λάθη και παραλήψεις και να είναι σίγουροι οι αθλητές ότι δεν θα επαναληφθούν.
Τέλος ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Λαογραφικού συλλόγου Ρετσίνων, τον Μάκη Φακιολά για την τεχνική του υποστήριξη , την ομάδα διάσωσης , τους μικρούς του αθλητές που ήταν στα σημεία ελέγχου και εφοδιασμού και το μέλος του ΝΟΜ Άρη Σουφλή που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης!