Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Η Ζέφη Δημαδά μιλά στο MessolonghiNews: "Στόχος μου η ενεργοποίηση των νέων και των γυναικών"


Γραμματέας του Τομέα Γυναικών του ΠΑΣΟΚ και μέλος της πενταμελούς γραμματείας του Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης του κόμματος ορίστηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού, η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Ζέφη Δημαδάμα.
Ο ορισμός της Ζέφης Δημαδά στις δυο αυτές θέσεις του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση, της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό της, από τον Γιώργο Παπανδρέου
Σε δήλωσή της στο MessolonghiNews, η Ζέφη Δημαδάμα τονίζει αναφορικά με τα νέα της καθήκοντα: «Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη για μένα η επιλογή μου από τον πρωθυπουργό της χώρας Γ. Α. Παπανδρέου για την πενταμελή Γραμματεία Περιφερειακής Οργάνωσης αλλά και για το συντονισμό του Τομέα Γυναικών ΠΑΣΟΚ.
Σε μια δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία για τη χώρα, ο ρόλος του κόμματος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού αποτελεί το δίαυλο μεταξύ κυβέρνησης και κοινωνίας. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο που μεταβιβάζει τις ανάγκες και τις προτάσεις των πολιτών στην κυβέρνηση ώστε να ληφθούν υπόψη στις διαμορφούμενες πολιτικές και δράσεις.
Είμαι έτοιμη να αγωνιστώ και από τους δύο τομείς ευθύνης μου για την προώθηση της αξιοκρατίας και της συμμετοχικής δημοκρατίας. Πιστεύω στην ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων και των γυναικών, ομάδες οι οποίες πλήττονται ιδιαίτερα, ενώ ελπίζω στην ουσιαστική συνεργασία όλων μας για την ανάδειξη νέων στόχων για το κίνημα και τον πολίτη».