Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Κατέρρευσε το κτήριο της "Ηλεκτρικής" στο Μεσολόγγι!!!




«Σαν χάρτινος πύργος» και κάτω από άγνωστες συνθήκες κατέρρευσε, απόψε λίγο πριν τις 9, το κτήριο της «Ηλεκτρικής» στο Μεσολόγγι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος διερχόμενος ή να υπάρξουν ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ.
Το κτήριο που κατέρρευσε βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου σε πολυσύχναστο σημείο και σύμφωνα με περίοικους "από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημιές σε αυτοκίνητα", αφού ο χώρος χρησιμοποιείται και ως πάρκινγκ.
Σύμφωνα με κατοίκους την στιγμή της κατάρρευσης ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και ένα πυκνό σύννεφο σκόνης «σκέπασε» την περιοχή, δημιουργώντας συνθήκες πανικού στον κόσμο που βρισκόταν στην περιοχή, μιας και η αγορά ήταν ακόμη ανοιχτή και δίπλα από το κτήριο λειτουργεί μεγάλο σούπερ μάρκετ.
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, αφού σε διπλανό τετράγωνο στεγάζεται ΠΥ Μεσολογγίου. Για περισσότερες από δυο ώρες άνδρες της Πυροσβεστικής πραγματοποίησαν έλεγχο στα ερείπια του κτηρίου για πιθανή ύπαρξη εγκλωβισμένων ατόμων. Παράλληλα η Τροχαία Μεσολογγίου απέκλεισε τους γύρω δρόμους για αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.
Όπως αναφέραμε από τον έλεγχο που έγινε δεν διαπιστώθηκε εγκλωβισμός ανθρώπου στα ερείπια του κτηρίου της ηλεκτρικής, ενώ για λόγους ασφαλείας έχει απαγορευτεί η κίνηση στην οδό Σπ. Μουστακλή, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σπ. Μήλιου και Αλ. Μαυροκορδάτου.
Το κτήριο που κατέρρευσε μέχρι και πριν μερικές ημέρες χρησιμοποιούταν, ως αποθήκη του δήμου Μεσολογγίου και σύμφωνα με πληροφορίες μας σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκαν και τα τελευταία υλικά από το εσωτερικό του, αφού αύριο (σ.σ. Σάββατο) θα ξεκινούσε η κατεδάφισή του!!!