Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Μετέφεραν με 2 ΙΧ ναρκωτικά και λαθρομετανάστες


Σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αιτωλίας συνελήφθησαν έξι άτομα, ένας Έλληνας και πέντε Αλβανοί υπήκοοι, γιατί με δύο αυτοκίνητα μετέφεραν στο ένας 36,8 κιλά χασίς και στο άλλο τρεις λαθρομετανάστες.

Τα αυτοκίνητα κινούταν στην ΕΟ Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος του Μεσολογγίου και με κατεύθυνση το Αντίρριο και σε έλεγχο που έκαναν οι άνδρες της ΟΠΚΕ διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά ανθρώπων και ναρκωτικών.
Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου προέκυψε ότι ο Έλληνας και δύο Αλβανοί που διαμένουν στην Αθήνα, μετέβησαν στην Ήπειρο με τα δύο ΙΧ, το ένα ιδιοκτησίας των και το άλλο μισθωμένο από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και σε ερημική τοποθεσία, στο 20ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, παρέλαβαν τρεις λαθρομετανάστες και τα ναρκωτικά συσκευασμένα σε δέματα ενός κιλού, με προορισμό την Αθήνα.
Τα ναρκωτικά, τα δύο αυτοκίνητα και οχτώ κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα προσαχθούν στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου.


Η φωτό είναι αρχείου.