Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Νέο σκάφος καγιάκ για το Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου


Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου συνεχίζει την προσπάθεια προβολής και εξάπλωσης του Κανόε Καγιάκ Ήρεμων Νερών σαν το πλέον κατάλληλο για τον Λιμνοθαλασσιακό μας χώρο. Στο πλαίσιο αυτό αποκτήθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Κατακόλου με τον οποίο ο σύλλογος διατηρεί άριστες σχέσεις ,ένα τετραπλό καγιάκ (Κ4) 12μέτρων.
Με το σκάφος αυτό (η αξία του είναι πάνω από 4000€) μπορούν να προπονούνται οι μικροί αθλητές του ΝΟΜ και με δεδομένο το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο ,την τεράστια εμπειρία που απέκτησαν το χειμώνα παρακολουθώντας τις προπονήσεις των διεθνών ομάδων και σε συνδυασμό με τον ιδανικό θαλάσσιο προπονητικό στίβο ( λόγω του μεγάλου μεγέθους -12μ ) είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθεί μια πολύ αξιόλογη ομάδα με υψηλές προσδοκίες.

Επίσης το σκάφος αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις αθλητικές αποστολές που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ κατά καιρούς , ανεβάζοντας το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών που προσφέρονται ,με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι προπονήσεις της παιδικής ομάδας καγιάκ γίνονται στην Κλείσοβα από Τρίτη έως Παρασκευή 14.30 -16.00 και το Σαβ/Κυρ 09.30-12.00 . Αν ο καιρός δεν το επιτρέπει οι προπονήσεις γίνονται στο γυμναστήριο του ΝΟΜ στο λιμάνι.
Επίσης ο ΝΟΜ διοργανώνει μαθήματα αυτόνομης κατάδυσης για όλα τα επίπεδα σε συνεργασία με πιστοποιημένη σχολή. (πληροφορίες 6948116021-6948005534)