Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Αντιδράσεις και για το ενδεχόμενο της συνένωσης της Χάλκειας με το Μεσολόγγι αλλά όχι ότι γίνεται και παραπληροφόρηση για επίσημη θέση του ΔΣ Χάλκειας



«Αυτά που γράφετε στο ιστολόγιό σας στα άρθρα «Την συνένωση με το Μεσολόγγι και όχι τη Ναύπακτο ζητά το δημοτικό συμβούλιο Χάλκειας», «Πιο κοντά στο Μεσολόγγι η Χάλκεια. Κοινή σύσκεψη δημοτικών συμβουλίων Μεσολογγίου και Χάλκειας» δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα!
Την Κυριακή στη Χάλκεια, δεν πάρθηκε καμιά απόφαση αφού η σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου ήταν παράτυπη και αυτό δεν ολοκληρώθηκε! Οι αντιδράσεις άλλωστε των δημοτών στο επιχειρούμενο ψήφισμα από τους δημοτικούς συμβούλους ενός μόνο Δ.Δ. (αυτού του Γαλατά) ήταν πρωτοφανείς.
Όλος ο υπόλοιπος δήμος έχει από καιρού εκφράσει την βούλησή του να ενσωματωθεί με το νέο Δήμο Ναυπακτίας!!! Όσο για την κοινή σύσκεψη των δημοτικών συμβουλίων, αυτή δεν υπήρξε αφού και πάλι μιλάμε για τους συμβούλους Μεσολογγίου και Γαλατά...
Ο Δήμος Μεσολογγίου και τα τοπικά μέσα, παίζουν βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των δημοτών της Χάλκειας. Μιας Χάλκειας που οικονομικά-πολιτιστικά-ιστορικά-αναπτυξιακά-συναισθηματικά, ΑΝΗΚΕΙ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ!!!!!!!!!!!!»
Είναι το σχόλιο που μας έστειλε ο κ. Φάνης Παναγιωτόπουλος σχετικά με τις αναρτήσεις μας για την συνάντηση των δημοτικών συμβουλίων Μεσολογγίου και Χάλκειας την περασμένη Παρασκευή (30/4/2010) και για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χάλκειας(2/5/2010).
Επίσης ο κ. Παναγιωτόπουλος μας έστειλε και μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση παραγόντων των δ.δ. Καλαβρούζας, Τρικόρφου, Γαβρολίμνης, Άνω και Κάτω Βασιλικής με την οποία ζητείται η συνένωση του δήμου Χάλκειας με το δήμο Ναυπάκτου.


Ως MessolonghiNews οφείλουμε να «επιστρέψουμε» τους χαρακτηρισμούς για την αξιοπιστία του ιστολογίου μας, ως επιεικώς απαράδεκτους και κυρίως αβάσιμους, καθώς:
1. Κοινή σύσκεψη των δυο δημοτικών συμβουλίων έγινε στο Μεσολόγγι και οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι ήταν του δήμου Χάλκειας και όχι «του Γαλατά» …μιας και τέτοιος δήμος δεν υπάρχει.
2. Το δημοτικό συμβούλιο Χάλκειας συνεδρίασε χθες Κυριακή και έλαβε την απόφαση στην οποία αναφερθήκαμε χθες.
3. Σε καμιά περίπτωση δεν γράψαμε ότι οι παράγοντες των δ.δ. Καλαβρούζας, Τρικόρφου, Γαβρολίμνης, Άνω και Κάτω Βασιλικής συμφωνούν στο ενδεχόμενο συνένωσης με το Μεσολόγγι.
Αναφορικά τέλος με την αναφορά σας για «βρώμικα» παιχνίδια του δήμου Μεσολογγίου και των τοπικών ΜΜΕ σε βάρος των δημοτών της Χάλκειας,
Αγαπητέ κύριε Παναγιωτόπουλε
αυτούς που τα εξυφαίνουν πρέπει να τους αναζητήσετε στον κεντρικό κομματικό σας περίγυρο….
Μιας και είναι βέβαιο ότι ο δήμος Μεσολογγίου και τα τοπικά ΜΜΕ δεν χάραξαν τα όρια των νέων δήμων…