Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Υφ. Εσωτερικών: "Εμείς ως Υπουργείο σχετικά με τη Χάλκεια αυτό που γνωρίζαμε είναι ότι οι κάτοικοι του δήμου θέλουν Ναύπακτο"


«Εμείς ως Υπουργείο σχετικά με τη Χάλκεια αυτό που γνωρίζαμε είναι ότι οι κάτοικοι του δήμου θέλουν Ναύπακτο» αυτό φέρεται να υποστήριξε, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Γ. Ντόλιος σε αντιπροσωπεία φορέων της περιοχής, σε συνάντηση που είχε μαζί τους. στο γραφείο του στην Αθήνα πριν από λίγο.
Μάλιστα ο κ. Ντόλιος για να δικαιολογήσει την άποψή του αυτή, είπε ότι πριν από καιρό είχε συναντηθεί στο γραφείο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Θάνου Μωραΐτη, με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του παρουσιάστηκαν ως επίσημη αντιπροσωπεία του Δήμου Χάλκειας!!! Και οι οποίοι όπως είπε, ζήτησαν τη συνένωση του δήμου με τη Ναύπακτο.
Σχετικά με την απόφαση της ΤΕΔΚ ο κ. Ντόλιος δήλωσε ότι αυτή έφθασε …καθυστερημένα στο Υπουργείο…
Γίνεται σαφές λοιπόν, ότι κάποιο παιχνίδι παίχτηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα. αφού αφενός η επίσημη θέση του δήμου όπως έχει διατυπωθεί από το δημοτικό του συμβούλιο από το 2008 κάνει λόγο για διχοτόμηση και αφετέρου καμιά συνάντηση δεν είχε ο δήμαρχος της Χάλκειας με τον κ. Ντόλιο για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Συνεπώς μένει να απαντηθεί, ποιοι ήταν αυτοί οι συνεργάτες του Θάνου Μωραΐτη που μια αντιπροσωπεία κατοίκων τη «βάφτισαν» και την παρουσίασαν, στον Υφυπουργό ως τη δημοτική αρχή της περιοχής.
Και η απάντηση πρέπει να είναι πειστική… διότι δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Μωραΐτης έκανε τέτοιο ολίσθημα.