Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Διαψεύδει ο Υφυπουργός Εσωτερικών ότι παλαιότερα είχε κάνει σύσκεψη για το δήμο Χάλκειας

Αποκλειστική δήλωση του Γιώργου Ντόλιου στο MessolonghiNews
Με γραπτή του δήλωση ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος διαψεύδει ότι είχε παλαιότερα επίσημη σύσκεψη εργασίας, για τα όρια του δήμου της Χάλκειας και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η μοναδική που είχε, ήταν η σημερινή στο γραφείο του, για το συγκεκριμένο θέμα:
«Αναφορικά με την πρόσφατη ανάρτησή του Ιστολογίου σας η οποία με αφορά σας δηλώνω ότι, ουδέποτε πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Μωραΐτη με πολίτες του Δήμου Χάλκειας.
Αυτό που πράγματι συνέβη ήταν το εξής:
Αποχωρώντας από το Υπουργείο Περιβάλλοντος μετά από μια σύσκεψη με την Υπουργό κ. Μπιρμπίλη είχα μια ανεπίσημη και μη προγραμματισμένη συνάντηση με κάποιους πολίτες του Δήμου Χάλκειας.
Οι πολίτες ανέμεναν για συνάντηση με τον κ. Μωραΐτη η οποία δεν είχε πραγματοποιηθεί διότι ο κ. Υφυπουργός είχε ήδη αποχωρήσει από το Υπουργείο λόγω έκτακτης υπηρεσιακής ανάγκης.
Στην ολιγόλεπτη αυτή συνάντηση οι πολίτες μου εξέφρασαν την άποψή τους η οποία ήταν η διχοτόμηση του Δήμου Χάλκειας μεταξύ Δήμου Ναυπάκτου και Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.
Η μοναδική σύσκεψη που έγινε για το θέμα του Δήμου Χάλκειας ήταν η σημερινή η οποία μάλιστα έγινε μετά από παράκληση και παρότρυνση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Μωραΐτη.»