Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Με Καρχιμάκη χθες ο Αναγνωστόπουλος για τα προβλήματα και τις προοπτικές του δήμου

Ύστερα από πρόσκληση που του απευθύνθηκε, ο δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία», Γιάννης Αναγνωστόπουλος  συμμετείχε χθες (Τετάρτη 13/10) σε ευρεία σύσκεψη αυτοδιοικητικών  στελεχών του ΠΑΣΟΚ, από τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.
Στην σύσκεψη στην οποία προήδρευσε ο γραμματέας του ΕΣ του κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο δήμαρχος Μεσολογγίου ανέλυσε τα προβλήματα και τις προοπτικές του νέου δήμου και παρουσίασε τις αρχές της προγραμματικής του πρότασης.
Μεταξύ άλλων στην σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο νομάρχης Αχαΐας και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο δήμαρχος Πατρέων, Ανδρέας Φούρας και όλο το στελεχιακό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ στους νομούς της περιφέρειας.
«Η πολιτική σχέση που έχω με το ΠΑΣΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτη. Ποτέ δεν υπήρξα κομματικός γυρολόγος για την επίτευξη των προσωπικών μου επιδιώξεων, κάτι που αναγνωρίζεται από πολιτικούς μου, φίλους και αντιπάλους.  Πολύ δε, περισσότερο ποτέ δεν υπήρξα «επαγγελματίας» υποψήφιος δήμαρχος κάθε φορά με διαφορετικό κόμμα.


Αυτή η σταθερή πολιτική διαδρομή και κυρίως η σταθερή  προσήλωση στις πολιτικές μου αρχές, πιστεύω ότι αναγνωρίζεται από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως από την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων και των μελών του κόμματος.
Χθες μου δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξω στα κορυφαία αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Ελλάδα αλλά και στον γραμματέα του κινήματος τον σύντροφο, Μιχάλη Καρχιμάκη, τα προβλήματα και τις προοπτικές του νέου δήμου και την προγραμματική πρόταση του συνδυασμού μας για να πάμε το νέο δήμο ακόμη πιο μπροστά» σημείωσε σε δήλωσή του ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος μετά το τέλος της σύσκεψης.