Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Παναγιώτης Κατσούλης: "Οφείλω ευγνωμοσύνη σ' αυτούς που πίστεψαν στην ανατροπή"

«Οφείλω ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι πίστεψαν και έκαναν πράξη τη μεγάλη ανατροπή στο διευρυμένο δήμο μας. Στους χιλιάδες των πολιτών στο Μεσολόγγι, στο Αιτωλικό και στις Οινιάδες, που μας ψήφισαν, μας εμπιστεύτηκαν, μας υποστήριξαν και αγωνίστηκαν μαζί μας με πάθος και αυταπάρνηση για ν’ αλλάξει πορεία ο τόπος μας.
Στους εθελοντές της πολιτικής, ιδίως τους νέους ανθρώπους, που στελέχωσαν το συνδυασμό της «ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» και έφεραν σε πέρας με επιτυχία την καθολική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στο δήμο μας.
Από την 1η του Ιανουαρίου, μέσα σε δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, ξεκινά μια διαφορετική μέρα που φιλοδοξούμε ν’ αποτελέσει την αφετηρία μια νέας εποχής στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας. Μαζί με τους πολίτες. με την καλή συνεργασία των φορέων και των συλλόγων, με τον υγιή διάλογο όλων των δημοτικών παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, με απόλυτη διαφάνεια και ισονομία, μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη προς το συμφέρον όλων μας.» δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης ύστερα από το νικηφόρο για το συνδυασμό του αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής.