Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

"Γιάφκα" τρομοκρατών εντοπίστηκε στο Αγρίνιο

Σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στη διασταύρωση
των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο
 εντοπίστηκε γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης
Στο Αγρίνιο εντοπίστηκε μια από τις τέσσερις γιάφκες που ανακάλυψαν το Σάββατο οι διωκτικές αρχές στα πλαίσια μιας μεγάλης επιχείρησης που είχε αφετηρία το υπόγειο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Για να ακολουθήσει ο εντοπισμός και άλλων χώρων με οπλισμό σε Πειραιά, Καλλιθέα και Αγρίνιο.
Στο Αγρίνιο συνεχίζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών σε διαμέρισμα πολυκατοικίας,  στο οποίο  εντοπίστηκε οπλισμός, που φέρεται ότι κατείχαν  δυο μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης και τα οποία ήδη έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ.
Η επιχείρηση της αστυνομίας στο Αγρίνιο έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου, με τη συμμετοχή κλιμακίου της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, στο πλαίσιο των ερευνών και των συλλήψεων που γίνονται από το απόγευμα της ίδιας ημέρας.



Η περιοχή που βρίσκεται το διαμέρισμα στη διασταύρωση των οδών Πραΐδου και Δασκαλοπούλου, στο Αγρίνιο είναι αποκλεισμένη σε ακτίνα 100 περίπου μέτρων, από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να φθάσουν στο Αγρίνιο εκπαιδευμένοι αστυνομικοί για περαιτέρω έρευνες καθώς και πυροτεχνουργοί.
Να σημειωθεί τέλος ότι με την εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας εικάζεται, ότι ξετυλίχθηκε ένα μεγάλο κομμάτι του «αντάρτικου πόλης» και ανεπίσημα διαρρέεται ότι είναι κάτι παραπάνω από βέβαια η εξάρθρωση της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».
Κι αυτό γιατί, με τις μέχρις στιγμής επίσημες ανακοινώσεις έχει βρεθεί μεγάλη ποσότητα οπλισμού (πιστόλια, πυροβόλα όπλα, χειροβομβίδες κλπ.) που προσομοιάζει με τα όπλα που η «Σέχτα Επαναστατών» είχε δημοσιοποιήσει στην προκήρυξη της για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.