Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η φωτογραφική ομάδα "Φωτοfeel"

Η φωτογραφική ομάδα που ακούει στο όνομα «Φωτοfeel» και ο φωτογράφος Αντώνης Μαρούδας, εμπνευστής και συντονιστής της ομάδας, τα τελευταία τρία χρόνια, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τα μέλη των συγκροτημάτων FOX ROT και ΑΜΟΚ που την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010 χάρισαν με τα τραγούδια τους, σε όσους βρέθηκαν στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, μια όμορφη μουσική βραδιά.
«Το μικρό αντίτιμο των 2 ευρώ που είχε οριστεί σαν εισιτήριο για τη βραδιά διατέθηκε από τα δύο συγκροτήματα για την αγορά εξοπλισμού που θα βοηθήσει τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας στην επεξεργασία φωτογραφιών και στο να διεισδύσουν ακόμα περισσότερο στον όμορφο κόσμο της φωτογραφίας.


Η φωτογραφική ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει και όσους βρέθηκαν το βράδυ εκείνο, παρά το τσουχτερό κρύο, στο Τρικούπειο πολιτιστικό κέντρο ενισχύοντας τη συγκεκριμένη προσπάθεια.
Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται κάθε Παρασκευή στα γραφεία της ΝΕΛΕ στο Μεσολόγγι (πλησίον Δικαστικού Μεγάρου) και μπορεί να έρθει σε αυτές όποιος επιθυμεί, αρκεί να έχει μεράκι για τη φωτογραφία. Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων οι συναντήσεις θα διακοπούν και θα συνεχιστούν με τον καινούργιο χρόνο.
Ενόψει των εορτών τα μέλη της ομάδας Φωτοfeel εύχονται σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.» σημειώνεται στην ανακοίνωση.