Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συλλήψεις "μπουκαδόρων" στο Αγρίνιο

Ύστερα από συστηματική έρευνα εντοπίστηκαν  από την Ασφάλεια Αγρινίου δυο νεαροί 22 και 27 ετών οι οποίοι ομολόγησαν τη διάπραξη μιας σειράς διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου καθώς και ένας 27χρονος «τσαντάκιας».
Συγκεκριμένα χθές προσήχθη στην ασφάλεια Αγρίνιου ένας 27χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι  ανήμερα των Χριστουγέννων επί της οδού Μπαϊμπά διέρρηξε δύο (2) κατοικίες από τις οποίες αφαίρεσε χρηματικό ποσό τριακοσίων είκοσι (320.00) Ευρώ και διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας έξι χιλιάδων πεντακοσίων (6.500.00) Ευρώ.



Της εξιχνίασης αυτών των διαρρήξεων προηγήθηκε ο εντοπισμός και η σύλληψη ενός 22χρονου ο οποίος  στις 28/12 έσπασε την τζαμαρία πρατηρίου υγρών καυσίμων  και αφού αρχικά  αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των εκατό (100.00) ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη του πρατηρίου  διέφυγε με το προαναφερόμενο όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στον ισόγειο χώρο του πρατηρίου.
Τέλος στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 27χρονος ο οποίος προχθές διότι την προηγούμενη (08-01-2011) και περί ώρα 16.30΄ στο Αγρίνιο και επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου κινούμενος πεζός αφαίρεσε την τσάντα 70χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των εξήντα (60.00) Ευρώ και ένα (1) ζευγάρι γυαλιών οράσεως.
Η άτυχη γυναίκα κατέπεσε στο πεζοδρόμιο , τραυματίσθηκε ελαφρά στο κεφάλι και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν οι σχετικές δικογραφίες.