Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

"Πιστολίδι" στο Αγρίνιο


Τέσσερα άτομα κρατούνται στην Ασφάλεια Αγρινίου, 
για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου επιχειρηματία, από το Αγρίνιο.

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχτηκαν χθες 
στην ε.ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, στο ύψος της Καμαρούλας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε μαύρο «Porche Cayenne», πυροβόλησαν κατά οχήματος στο οποίο επέβαινε 37χρονος επιχειρηματίας μαζί με τον κουνιάδο του. Μια βολίδα καρφώθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού, ενώ τα δυο θύματα της επίθεσης, ειδοποίησαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα λίγο μετά την επίθεση να συλληφθούν τα άτομα που επέβαιναν στο “Cayenne”, από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, χωρίς να αντισταθούν. Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων, δυο ακόμη άτομα από την Αθήνα και έναν Αγρινιώτη.



Όπως έχει προκύψει ο 37χρονος, που είναι γνωστός για τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα που έχει και έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για οπλοκατοχή, είχε αγοράσει από τον ιδιοκτήτη της μάντρας ένα τζιπ το οποίο όμως δεν το πλήρωσε και προφανώς η επίθεση είχε σχέση με τα οφειλόμενα ποσά για την αγορά του αυτοκινήτου, ενός  VW Touareg.
Εντός του Καγιέν, δεν βρέθηκε οπλισμός, αλλά βρέθηκε ένας κάλυκας, που είναι πολύ σοβαρό ενοχοποιητικό στοιχείο, ενώ άνδρες της Αστυνομίας, «χτενίζουν» την εθνική οδό, μεταξύ Καμαρούλας – Σκουτεσιάδας, για την ανεύρεση τυχόν άλλων στοιχείων ή του όπλου που χρησιμοποιήθηκε.
Ανακοινώσεις αναμένονται από την Αστυνομία.
Αναδημοσίευση από το AgrinioPress.gr