Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Ατσαλάκης και Λ. Υφαντής οι νέοι πρόεδροι των δικηγόρων Μεσολογγίου και Αγρινίου


Πανηγυρική η εκλογή του Γ. Ατσαλάκη στην προεδρία του Δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου

Ο Γιάννης Ατσαλάκης είναι ο νέος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου ύστερα από την καταμέτρηση της σημερινής ψηφοφορίας για την εκλογή νέου ΔΣ στον κορυφαίο επιστημονικό σύλλογο της πόλης.
Ο κ. Ατσαλάκης συγκέντρωσε 59 ψήφους, έναντι 36 που συγκέντρωσε η κυρία Σταυρούλα Λαβίδα, επίσης καταμετρήθηκαν 6 λευκά ψηφοδέλτια, ενώ από το σύνολο των εγγεγραμμένων μελών του συλλόγου δεν προσήλθε μόνο ένα. Δηλαδή η συμμετοχή ήταν καθολική αφού από τα 102 μέλη του συλλόγου ψήφισαν τα 101.
Όσον αφορά τα μέλη του ΔΣ, κατά σειρά εκλέχτηκαν οι : Χρήστος Παΐσιος, Μάριος Παπαθεοδώρου, Βασίλης Φραίμης και  Θωμάς Παπαδημητρίου.

Ο Λ. Υφαντής εκλέχτηκε πρόεδρος των δικηγόρων του Αγρινίου


Ψήφο – ψήφο πήγε η μάχη στον δικηγορικό σύλλογο Αγρινίου, για να αναδειχτεί τελικά κυριολεκτικά στο νήμα, νέος πρόεδρος ο κ. Λεωνίδας Υφαντής, που διετέλεσε και κατά το παρελθόν πρόεδρος του συλλόγου, ενός από τους κορυφαίους επιστημονικούς φορείς της Αιτωλ/νίας.
Η αγωνία στα τελευταία ψηφοδέλτια, ήταν μεγάλη και τελικά σε σύνολο 163 ψηφισάντων (δικαίωμα ψήφου είχαν 169) πρόεδρος εξελέγη ο κ. Υφαντής με τρείς ψήφους διαφορά. Έλαβε 78 ψηφοδέλτια, έναντι 75 του κ. Τζωρτζόπουλου.
Το ενδιαφέρον στη συνέχεια εστιάστηκε στο οκταμελές  ΔΣ που θα αναδειχθεί από τις σημερινές κάλπες.
Εκλέγονται με τη σειρά, οι:
1.    Κοτρότσος Σπυρίδων  96
2.    Τρομπούκη Θεοδώρα  93
3.    Λουκας Επαμεινώνδας  83
4.    Θεοδωρόπουλος Εμμανουήλ 81
5.    Παπαϊωάννου Αναστάσιος  77
6.    Αντωνάκος Πελοπίδας  76
7.    Κωνσταντάρας Σπυρίδων  72
8.    Τασολάμπρος Κων/νος  72

Με πληροφορίες από το Agriniopress.gr