Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά, διάρρηξη και οπλοκατοχή σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο


Πολλά συμβάντα χθες στο αστυνομικό δελτίο σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο. Στο Αγρίνιο 30χρονος κατείχε ποσότητα χασίς, 2 άτομα διέρρηξαν την καφετέρια του Παναιτωλικού. Κινέζοι πωλούσαν στιλέτα, ρόπαλα και σιδερογροθιές! Ενώ στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη 24χρονος με ποσότητα ηρωίνης.
Αναλυτικά, συνελήφθη , χθες  Παρασκευή, 18-3-2011, απογευματινές ώρες στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου 30χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει -225- γραμμ. ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα (19-3-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.



Επίσης, συνελήφθη, χθες  πρωινές  ώρες  στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Αγρινίου 21χρονος ημεδαπός, διότι από κοινού ενεργούντες με 25χρονο  ημεδαπό συνεργό του, ο οποίος διέφυγε την σύλληψη και αναζητείται , αφού αρχικά παραβίασαν την κύρια είσοδο του γηπέδου της "Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ" στην συνέχεια εισήλθαν στον χώρο της  καφετέριας του γηπέδου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -500.00 – ευρώ και διάφορα είδη τροφίμων συνολικής αξίας -300.00- ευρώ
Κλοπιμαία δεν ανευρέθησαν .  Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα  στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.
Τέλος στο Αγρίνιο συνελήφθησαν χθες το βράδυ  συνελήφθησαν , από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Κίνας ηλικίας 44,43,42 και 40 ετών αντίστοιχα διότι κατελήφθησαν να κατέχουν προς πώληση :
    -7-  μηχανισμούς  εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας
    -60- πτυσσόμενα στιλέτα με μήκος λάμας έως  -24- εκατοστά
    - 3 - μεταλλικά ρόπαλα συνδεδεμένα με αλυσίδα
    - 5-  σιδερογροθιές
    - 4 -  πτυσσόμενα μεταλλικά ρόπαλα (γκλόμπς)

Σύλληψη για κατοχή ηρωίνης στο Μεσολόγγι
Στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στη δυτική περιμετρική από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας συνελήφθη ένας 24χρονος κάτοικος Μεσολογγίου για κατοχή περισσοτέρων των 10 γρ. ηρωίνης. Μια ποσότητα ιδιαίτερα μεγάλη για προσωπική χρήση και γι’ αυτό εξετάζεται η συμμετοχή του νεαρού σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.