Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μόνος του ο Θάνος στην εξέδρα...


Απέναντι από τον Θάνο Μωραΐτη θα είναι στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου ο δήμαρχος και οι φορείς του Μεσολογγίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το εφετείο (Φωτό αρχείου 28/10/2009)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αυριανές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Μεσολόγγι αφού ύστερα από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα παρακολουθήσει μόνος του την παρέλαση!!!
Κι αυτό γιατί σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να κρατήσει αυτή τη στάση, ως ένδειξη ελάχιστης διαμαρτυρίας για την πρόσφατη κυβερνητική απόφαση, για την ίδρυση εφετείου στο Αγρίνιο και όχι στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.
Έτσι στις αυριανές εκδηλώσεις ο δήμαρχος Μεσολογγίου, οι δημοτικοί σύμβουλοί και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων θα βρίσκονται απέναντι από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραΐτη κατά τη παρέλαση, ενώ δεν θα παραστούν στη Δοξολογία και την Κατάθεση Στεφάνων.
Ερωτηματικά υπάρχουν για το αν στο Μεσολόγγι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις βουλευτές του νομού… και κυρίως για το αν ο Θάνος Μωραΐτης θα δεχθεί διαμαρτυρίες μόνο για το ζήτημα του Εφετείου....