Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Με το δημοσιογραφικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας ο Ν. Καραπάνος


Ο Ν. Καραπάνος συζητά με τους εκδότες των εφημερίδων . ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ και ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ
Π. Παρασκευοπούλου και Χρ. Κωνσταντίνου


Από δεξιά οι εκδότες της ΝΤΑΠΙΑΣ, Ν. Φιλιππόπουλος, των ΝΕΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, Αιμ. Κουτσονίκας με τη σύζυγό του και ο Θ. Σβέρκας με τη σύζυγό του του ΠΑΛΜΟΥ της ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Οι εκδότες των εφημερίδων "ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ" και "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" Απ. Μπλίκας και Σπ. Κοτσαύτης
Ενδιαφέρουσες απόψεις για το παρόν και το μέλλον της περιοχής αντάλλαξε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος με το δημοσιογραφικό κόσμο της Αιτωλοκαρνανίας, χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε για τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, σε γνωστό κατάστημα του Αιτωλικού.
Στην πρόσκληση του Νίκου Καραπάνου ανταποκρίθηκε σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος του νομού, αφενός για να γνωρίσουν το νεαρό πολιτικό και αφετέρου για να συζητήσουν διάφορα ζητήματα που αφορούν, τόσο τον κλάδο, όσο κυρίως το νομό.



Ο Νίκος Καραπάνος είχε έτσι την ευκαιρία να ακούσει «από πρώτο χέρι» τα προβλήματα του δημοσιογραφικού κόσμου και κυρίως μέσω αυτού να αφουγκραστεί τις αγωνίες και τον προβληματισμό της τοπικής κοινωνίας.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις και για τη φιλοξενία από την πλευρά του κ. Καραπάνου και των συνεργατών του, αλλά και για τις θέσεις που διατύπωσε για διάφορα ζητήματα.