Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Γ. Πεταλωτής: "Αν νομίζουν κάποιοι ότι δύο, τρία ή πέντε άτομα μπορούν να τορπιλίζουν τις επισκέψεις των υπουργών στην περιφέρεια, πλανώνται οικτρά"





"Εμείς δεν εξακολουθούμε να εννοούμε και να λέμε τίποτα, αλλά και οι εικόνες μόνο δείχνουν τι ακριβώς γίνεται. Αν νομίζουν κάποιοι ότι δύο, τρία ή πέντε άτομα μπορούν να τορπιλίζουν τις επισκέψεις των υπουργών στην περιφέρεια, πλανώνται οικτρά".
Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ερωτηθείς χθες εάν, με αφορμή δύο ακόμη περιστατικά "έντασης" που καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα απέναντι στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο στην Ελευσίνα και στον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη στο Μεσολόγγι, η κυβέρνηση εξακολουθεί να θεωρεί ότι αυτές οι "εστίες έντασης" οφείλονται στους "γνωστούς μπαχαλάκηδες".
Σημείωσε δε ότι ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει τη δυσκολία των στιγμών και πως "αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορεί να σέρνεται αυτή η μόδα του να εκστομίζουν ύβρεις κατά συγκεκριμένων υπουργών, τότε οι ίδιοι αποκόπτονται από την κοινωνία".


Σημείωση MessolonghiNews: Είναι ρεπορτάζ από το Nooz.gr σχετικά με τα όσα υποστήριξε χθες στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής σχετικά με τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του υπουργού Δικαιοσύνης στο Μεσολόγγι.
Τα σχόλια δικά σας για τον τρόπο που οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αντιλαμβάνονται την αντίδραση της κοινωνίας στην πολιτική που εφαρμόζουν.