Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Με διάσειση ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος


Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την Ναύπακτο  και στενός συνεργάτης του Υπουργού Υγείας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος τραυματίστηκε σήμερα έπειτα από επίθεση  που έγινε κατά του κ. Λοβέρδου, στους Αγίους Αναργύρους.
Συγκεκριμένα, επίθεση από ομάδα  στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε και ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στους Αγίους Αναργύρους,  δέχτηκε το επιτελείο του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, κατά την επίσκεψη τους στο ΚΑΠΗ της περιοχής.
Η ομάδα που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, μόλις είδε το επιτελείο του υπουργού, παρουσία του ίδιου, άρχισε να πετά μπογιές και αυγά προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.
Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί  ο συνεργάτης του υπουργού,  Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων, Πολύδωρος Πελέκας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς.



Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση που έκανε ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, γιατρός στο επάγγελμα, οι δυο τραυματίες έχουν υποστεί  διάσειση.
Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, δραστηριοποιείται έντονα στη Ναύπακτο, είναι Διευθυντής  του Γραφείου του Ανδρέα Λοβέρδου, μέλος του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ και πληροφορίες τον φέρουν να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Αναδημοσίευση από το Agriniopress.gr