Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Οι γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου ευχαριστούν


«Με επιτυχία στέφθηκε το βάψιμο του σχολείου μας, που πραγματοποιήθηκε με εθελοντική εργασία μαθητών, δασκάλων και γονέων και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια όλους.
Συγχαίρουμε τους μαθητές του σχολείου, που με κέφι και αγάπη βοήθησαν στο βάψιμο του εσωτερικού χώρου ολόκληρου του σχολικού συγκροτήματος. Η χαρά της δημιουργίας και η απόλαυση φοίτησης σε ένα εξωραϊσμένο και όμορφο περιβάλλον, αποδεικνύει πως τα παιδιά, με την κατάλληλη προτροπή, μπορούν να δώσουν μαθήματα εθελοντισμού. Είμαστε βέβαιοι πως πλέον πολύ δύσκολα αυτοί οι μαθητές μπορούν να προβούν σε πράξεις καταστροφής του σχολείου, αφού το νοιώθουν απόλυτα δικό τους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους δασκάλους, που όχι μόνον βοήθησαν με προσωπική εργασία, αλλά συνετέλεσαν τα μέγιστα, προτρέποντας τους μαθητές στον εθελοντισμό.
Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς που έφεραν σε πέρας ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα, δίνοντας με την στάση τους στα παιδιά ένα απαράμιλλο παράδειγμα, που θα τα συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή.



Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην χορηγό Εταιρεία χρωμάτων ΒΙΒΕΧΡΩΜ για τα οικολογικά χρώματα που μας παραχώρησε δωρεάν και στον κ. Τάσο Ξύδη, υπεύθυνο Μ.Κ.Ο. και διευθυντή του περιοδικού «Πράσινο – Μπλέ», για την διαμεσολάβηση μεταξύ του Συλλόγου Γονέων και της χορηγού Εταιρείας.
Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους κ. Νικ. Χονδρό και κ. Δημ. Κοταντάκη για την τεχνική υποστήριξη που μας παρείχαν καθώς και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μεσολογγίου «Ο καλός Σαμαρείτης» για την προσφορά αναψυκτικών στα παιδιά.
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου»