Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

13η Γέφυρα Ζωής από τα μέλη και τους φίλους της Θ.Κ. "ΓΕΦΥΡΑ"



Προσέγγιση των κολυμβητών στο Ρίο.

Στιγμές δικαίωσης και έντονου ανθρώπινου συναισθήματος

Το μήνυμα διαχεόταν για 2 ημέρες μέσα από τους ηλεκτρονικούς πίνακες  της Γέφυρας "Χαρίλαος Τρικούπης"
Το Σάββατο 25 Ιουνίου πραγματοποίησαν για 13η φορά με επιτυχία τον κολυμβητικό διάπλου του στενού Ρίου - Αντιρρίου, τα μέλη και οι φίλοι της Θεραπευτικής Κοινότητας "ΓΕΦΥΡΑ" του ΟΚΑΝΑ.
Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. υποστήριξε για μία ακόμη χρονιά το εγχείρημα, επικοινωνώντας το υπέροχα συμβολικό ανθρώπινο μήνυμα, μέσα από τους ηλεκτρονικούς πίνακες και το Σταθμό Διοδίων της Γέφυρας "Χαρίλαος Τρικούπης".
Από πέρυσι η ανάδοχος της Ζεύξης έχει έναν ακόμη δεσμό με τη Θ.Κ. "ΓΕΦΥΡΑ", αφού ο Σύλλογος Οικογένειας της κοινότητας είναι ένα από τα 50 μέλη της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων "ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ".
Στην υποδοχή της κολυμβητικής ομάδας στο Ρίο Πατρών βρέθηκαν και οι άνθρωποι της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, στους οποίους οφείλονται και οι φωτογραφίες.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας σε μήνυμά του για την ημέρα μεταξύς άλλων τονίζει:



«Όχι μια ημέρα το χρόνο αλλά κάθε ημέρα όλο το χρόνο οφείλουμε να διαθέτουμε τη σκέψη και τη δράση μας στον αγώνα κατά των ναρκωτικών.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας
και η Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Μένη Μαλλιώρη.
Κάθε ουσία που προκαλεί εξάρτηση και πλήττει το σώμα και των πνεύμα των ανθρώπων, αποτελεί μείζον πρόβλημα όχι μόνο για τους εξαρτημένους αλλά για ολόκληρη την κοινωνία. Οι παραδεισένιοι κόσμοι που υπόσχονται οι εξαρτησιογόνες ουσίες οδηγούν πάντα στην κόλαση κι αυτήν την διαδρομή πρέπει να την εμποδίζουμε με όλους τους τρόπους.
Η πραγματικότητα που μας περιβάλλει, όσο σκληρή και αν είναι, δεν αλλάζει με τα ναρκωτικά αλλά με επίμονο αγώνα κι’ αυτός ακριβώς ο αγώνας είναι η μεγάλη ομορφιά στο ταξίδι της ζωής μας.
Η αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια υποστήριξης και συνδρομής προς τις κοινωνικές δομές που μάχονται κατά των ναρκωτικών. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι οι δομές αυτές, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα έχουν ένα σταθερό συμπαραστάτη και σύμμαχο».