Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αγνοείται 23χρονος στη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού


Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 23χρονου στη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού με τη συμμετοχή ομάδων διάσωσης του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών με πλωτά μέσα. Επίσης από το πρωί στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν και δηλώθηκε στο Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, από τους οικείους του η εξαφάνιση. Ο νεαρός σύμφωνα με μαρτυρίες των συγγενών του γύρω στις 5 το απόγευμα προσπάθησε να ανασύρει  μια μεγάλη ομπρέλα ήλιου που ο δυνατός αέρας την παρέσυρε στη θάλασσα.
Το γεγονός ότι η ώρα περνούσε και ο νεαρός δεν επέστρεψε στην παραλία ανησύχησε τους συγγενείς του, οι οποίοι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Έκπληκτοι ύστερα από λίγη ώρα βρήκαν τη μικρή βάρκα καθώς και την ομπρέλα, ενώ στο σημείο απ΄ όπου είχε ξεκινήσει βρήκαν τις παντόφλες και το τηλέφωνο του νεαρού.



Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές και από εκείνη την ώρα ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης. Ο αγνοούμενος είναι ρουμανικής υπηκοότητας και στο Αιτωλικό φιλοξενούταν από την αδελφή του.