Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Νταλίκα "εισέβαλε" σε σπίτι στο Περιθώρι Μεσολογγίου (Νεώτερη ενημέρωση)



Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη πριν από λίγο στην ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Περιθωρίου, όταν νταλίκα που κινούταν προς Μεσολόγγι, για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε παρακείμενο σπίτι.
Τα σωστικά συνεργεία με δυσκολία απεγκλώβισαν τον οδηγό της νταλίκας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από θαύμα δεν έπαθαν το παραμικρό οι ένοικοι του σπιτιού.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο οδηγός της νταλίκας μάλλον υπέστη καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και σταμάτησε την ανεξέλεγκτη πορεία του αρχικά στο μαντρότοιχο της μονοκατοικίας και στη συνέχεια στον εξωτερικό τοίχο, έχοντας ταυτόχρονα παρασύρει και δυο στύλους της ΔΕΗ.




Όπως αναφέραμε κανείς από τους ένοικους του σπιτιού δεν έπαθε το παραμικρό, όμως οι υλικές ζημιές είναι μεγάλες τόσο στο σπίτι όσο και στο ΙΧ της οικογένειας που ήταν παρκαρισμένο στην αυλή.
Η νταλίκα είχε έδρα την Άρτα, ενώ η σορός του άτυχου οδηγού θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία - νεκροτομή.