Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Θανατηφόρο δυστύχημα στον κόμβο της Αγριλιάς Μεσολογγίου

Η απροσεξία του 26χρονου οδηγού ενός ΙΧ που κινούταν στην ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων με κατεύθυνση το Αγρίνιο ήταν μοιραία, για την  69χρονη θεία του που επέβαινε στο ΙΧ, όταν το ΙΧ κυριολεκτικά «καρφώθηκε» σε προπορευόμενο όχημα που είχε σταματήσει στα φανάρια του κόμβου της Αγριλιάς.
Η άτυχη γυναίκα τραυματίσθηκε θανάσιμα κατά την σύγκρουση, παρόλο που καθόταν στο πίσω κάθισμα, ενώ σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και η άλλη επιβάτης του αυτοκινήτου.
Ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος είχε σταματήσει με «κόκκινο» στη διασταύρωση και προφανώς ο 26χρονος δεν κρατούσε απόσταση ασφαλείας από το όχημα με τη τραγική κατάληξη που αναφέραμε.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν έχει ως εξής:



«Σήμερα (19-7-2011) το πρωί, στο 34ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, Ι.Χ. επιβατηγό που οδηγούσε ένας 26χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δυο ημεδαπές, ηλικίας 69 και 16 ετών αντίστοιχα, προσέκρουσε νωτομετωπικά σε προπορευόμενο στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός.
Στο σημείο του τροχαίου προσήλθε σταθμός του Ε.Κ.Α.Β., όπου διαπιστώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός της 69χρονης.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε επιπόλαια και η 19χρονη, η οποία διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου παραμένει νοσηλευόμενη.
Οι οδηγοί των δυο οχημάτων συνελήφθησαν και αφέθησαν ελεύθεροι με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.»