Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μια ακόμη ανάδειξη μονοπατιού από την Φυσιολατρική Ομάδα Αντιρρίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

ΤρικορφοΤην περασμένη Κυριακή, η Φυσιολατρική Ομάδα Αντιρρίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συμμετείχε εθελοντικά στον καθαρισμό του μονοπατιού που οδηγεί στον καταρράκτη του Τρικόρφου (Κρέμαση).

Επτά μέλη της Ομάδος ξεκίνησαν με την συνδρομή κατοίκων ξεκίνησαν το έργο ανάδειξης μιας μοναδικής για την περιοχή διαδρομής, που ξεκινάει απ' τις παρυφές του χωριού ως τον καταρράκτη.

Τρικορφο2Το έργο τελείωσε κοντά στο γιόμα και ακολούθησε γεύμα προσφορά του Παναγιώτη Δανιήλ, στην ταβέρνα στο κέντρο του χωριού και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους ανθρώπους του χωριού.

Το μονοπάτι που αναδείχτηκε σε συνδυασμό με τη βλάστηση, σε ξεγελάει και σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα βουνό αρκετά μακριά από κατοικημένη περιοχή, ωστόσο βρίσκεσαι μερικά μέτρα απ' το χωριό, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στους κατοίκους του χωριού και στους επισκέπτες μικρών χαλαρών διαδρομών.

«Τα χαμόγελα στα πρόσωπά μας, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα μοναδικά συναισθήματα που μας πλημύρισαν ακόμα μια φορά απ' την εμπειρία της εθελοντικής προσφοράς» υπογραμμίζουν τα μέλη της ομάδας.