Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Παιδική χορωδία υπό τον Σπ. Τυπάλδο στο δήμο Μεσολογγίου

typaldosΤη συνεργασία του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τον αναγνωρισμένο μαέστρο και μουσικό Δημήτρη Τυπάλδο, ο οποίος αναλαμβάνει την Παιδική Χορωδία του δήμου, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, παρουσία του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου, Αριστείδη Καβάγια και της υπεύθυνης των χορωδιακών τμημάτων του δήμου, Έλβης Καρβέλη.

Μάλιστα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση των μαθητών του δήμου για να συμμετάσχουν σ’ αυτή την όμορφη προσπάθεια που ξεκινά.

Για τη συνεργασία αυτή ο κ. Κατσούλης δήλωσε:
«Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για το δήμο και την πολιτιστική του ταυτότητα. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς που ο Δημήτρης Τυπάλδος, ένας αναγνωρισμένου κύρους μουσικός, αναλαμβάνει την παιδική μας χορωδία.

Τον ευχαριστώ θερμά, όπως οφείλω να ευχαριστήσω και τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου, Αριστείδη Καβάγια, ο οποίος είχε τον πρώτο λόγο στην επίτευξη αυτής της συνεργασίας. Η  παραγωγή πολιτισμού μέσω της δημουργίας των κατάλληλων "υποδομών" σε τοπικό επίπεδο, αποτελεί κυρίαρχη επιλογή για τη δημοτική μας αρχή και το αποδεικνύουμε με πράξεις και όχι με λόγια».