Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε απ' εδώ"(VIDEO). Εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου στην συγκέντρωση στο Μεσολόγγι







Εντυπωσιακή σε συμμετοχή κόσμου ήταν η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής από την κυβέρνηση, έξω από το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, μια συγκέντρωση που διοργανώθηκε από το σύνολο των παραγωγικών φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων της περιοχής.
Κι αυτό γιατί στην κινητοποίηση συμμετείχαν τα σωματεία του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου, οι συνδικαλιστικές ενώσεις της ΑΔΕΔΥ, ο σύλλογος ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, ο εμποροβιομηχανικός σύλλογος Μεσολογγίου αλλά και οι επιστημονικοί σύλλογοι της περιοχής (Ιατρικός, Δικηγορικός, Φαρμακευτικός).
Οι συγκεντρωμένοι μετά το τέλος της συγκέντρωσης έκαναν πορεία στους δρόμους του Μεσολογγίου με χαρακτηριστική την συμμετοχή φοιτητών και μαθητών και στην οποία κυριάρχησε το σύνθημα: "Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε απ' εδώ". 
Τέλος θα πρέπει να επισημανθεί και να τονιστεί ότι η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στην κινητοποίηση του κλάδου τους ήταν καθολική αφού όλα τα καταστήματα ήταν σήμερα κλειστά, ενώ και η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.


Δείτε βίντεο από την σημερινή κινητοποίηση: