Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

"Έτσι νικάνε αυτοί που σας χρωστάνε"!!! (VIDEO)



Το σύνθημα της δεκαετίας : "Έτσι νικάνε αυτοί που σας χρωστάνε"! Μπορεί ο Παπανδρέου να δηλώνει ηττοπαθής, ο Ολυμπιακός όμως απέδειξε ότι ξέρει να κερδίζει τους πρωταθλητές Γερμανίας! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 της Ντόρτμουντ στο... «Καραϊσκάκη», καταθέτοντας εγγυήσεις πως αξίζουν να βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Χολέμπας (8’), Τζεμπούρ (40’) και Μοδέστο (78’) τα γκολ της νίκης. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λεβαντόφσκι (26’).
Πώς έπαιξαν:\



Από τη στιγμή που ο Μανιάτης κρίθηκε ανέτοιμος να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, η ενδεκάδα που επέλεξε ο Βαλβέρδε ήταν ορθολογική με τον Μακούν να παίρνει φανέλα βασικού και τον Χολέμπας να «ανεβαίνει» στα χαφ.
Έτσι, λοιπόν, στο 4-4-1-1 τερματοφύλακας ήταν ο Κοστάντσο, αριστερά στην άμυνα ο Μαρκάνο, δεξιά ο Μοδέστο, στο κέντρο ο Μέλμπεργκ με τον Παπαδόπουλο, μπροστά στα χαφ ο Ορμπάιθ με τον Μακούν, στα άκρα οι Χολέμπας, Μιραλάς, με τον Ιμπαγάσα να οργανώνει και τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.
Δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη ο Γιούργκεν Κλοπ για την Ντόρτμουντ. Κατά συνέπεια οι Γερμανοί παρατάχθηκαν με τερματοφύλακα τον Βάιντενφελντερ, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς και Σμέλτσερ, στα χαφ τους Μπέντερ - Γκουντογκάν, πιο μπροστά τους Γκέτσε, Καγκάουα, Πέρισιτς με εντολή να αλλάζουν συχνά θέσεις και προωθημένο τον Λεβαντόφσκι.
Αναδημοσίευση από το Fimotro