Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ν. Μπασαγιάννης: «Το ΠΑΣΟΚ πάντοτε θα είναι η πατριωτική δύναμις»

Μπασαγιαννης Νασος 001Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάσος Μπασαγιάννης ύστερα από την ψήφο εμπιστοσύνης που δόθηκε στην κυβέρνηση προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Προχθές μίλησα περί πιθανής πτώσεως της κυβέρνησης λόγω αποστασίας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Χθες, η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, υπό κάποιους όρους και προϋποθέσεις, η βασικότερη των οποίων ήταν : «Να φύγει ο Παπανδρέου» !!

Η ίδια ακριβώς φρασεολογία με αυτή του Φεβρουαρίου του 1965, στην πλατειά Κλαυθμώνος, από τον τότε αρχηγό της ΕΡΕ, τον αείμνηστο Παναγιώτη Κανελλόπουλο.

Σήμερα ζούμε το ίδιο έργο, τα Συμφέροντα» θέλουν να φύγει ο Παπανδρέου, δεν τους ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ, τους ενδιαφέρει μόνο ο Παπανδρέου!!!

Ποια είναι τα «Συμφέροντα»; Τα ανέφερε στην προηγούμενη δήλωσή μου.

Όμως, επειδή τα πράγματα είναι πλέον πολύ πολύπλοκα, το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου προκρίνουν την επιβίωση της ευρωζώνης. Ο λαϊκισμός των κ.κ. Σαμαρά και λοιπών, εκπλήσσει.

Ο κ. Σαμαράς έκανε δυο «κωλοτούμπες σε δυο ημέρες. Μας είπε δηλαδή: ψηφίζω τη διεθνή σύμβαση ως προς τα δικαιώματα της Ελλάδας, και δεν ψηφίζω την ίδια σύμβαση ως προς τις υποχρεώσεις!!! Ποιος επιλέγει από μια σύμβαση, μόνο τα δικαιώματα και όχι τις υποχρεώσεις;;;

Αυτό στην κρίση του καθενός πολίτη.

Υπό αυτούς τους όρους, η άμεση αποστασία είναι δύσκολη. Γιατί βοηθά και διευκολύνει τον πρωθυπουργό, όπως είπε και ο ίδιος: «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα». Ουδείς όμως αποφασίζει να παίξει το ρόλο του αποστάτη , εκτός εάν…!!!

Η συμφωνία θα εφαρμοστεί, η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει, περιμένουμε να τοποθετηθούν ως προς την χρεωκοπία ο κ. Σαμαράς και τα άλλα κόμματα.

Το ΠΑΣΟΚ πάντοτε θα είναι η πατριωτική δύναμις.

ΥΓ: Αποστάτης είναι κατά τη γνώμη μου, ο δηλώσας ανεξάρτητος και όχι ο παραιτούμενος βουλευτής.»