Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Χρήστος Βασιλείου νέος τεχνικός της ΑΕ Μεσολογγίου


Ως ποδοσφαιριστής ο νέος τεχνικός της ΑΕΜ είχε αγωνιστεί με επιτυχία  σε  Παναθηναϊκό , ΟΦΗ  και  Παναιτωλικό αλλά και στην Εθνική.
Ως τεχνικός έχει μεγάλη εμπειρία στο περιφερειακό πρωτάθλημα σε πάγκους ομάδων της Κρήτης.

Νέος προπονητής στην Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου ανέλαβε από χθες το βράδυ ο Χρήστος Βασιλείου, ο οποίος διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Ανδρέα Μαργέλη, η συνεργασία του οποίου λύθηκε συναινετικά χθες με το σωματείο.
Ο νέος τεχνικός της ΑΕ Μεσολογγίου θεωρείται άριστος γνώστης τόσο της κατηγορίας που αγωνίζεται η ομάδα αλλά και μεγαλυτέρων αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί με επιτυχία με πολλά σωματεία.



Επομένως με την επιλογή του Χρήστου Βασιλείου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας η διοίκηση της ΑΕΜ στοχεύει όχι απλώς σε μια αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά στην άνοδο.
Όσον αφορά τη λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Μαργέλη αυτή πρέπει να αναζητηθεί κύρια στο γεγονός ότι για προσωπικούς λόγους ο κ. Βασιλείου επέστρεψε στην Αιτωλοακαρνανία και έτσι η διοίκηση της ΑΕΜ «άρπαξε» την ευκαιρία στην κατεύθυνση του στόχου που προαναφέραμε.