Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Νίκος Καραπάνος: «Μονόδρομος ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας»

Καραπανος 28 10 2011Τις θέσεις της ΝΔ στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις παρουσίασε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Νίκος Καραπάνος κατά τη διάρκεια σειράς συναντήσεων που είχε με πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας σε διάφορες περιοχές του νομού το διήμερο 5-6/11.

Ο κ. Καραπάνος στις συναντήσεις του ανέπτυξε με σαφήνεια την αναγκαιότητα του επαναπροσδιορισμού της αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής που ασκείται από την απερχόμενη κυβέρνηση Παπανδρέου και κυρίως επεσήμανε τους καταστροφικούς χειρισμούς του τελευταίου που έθεσαν τη χώρα ένα βήμα πριν την έξοδο από την ευρωζώνη.

Ταυτόχρονα, ο Νίκος Καραπάνος τόνισε την υπεύθυνη πολιτική στάση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά στην κατάσταση που διαμορφώνεται και υπογράμμισε την ορθότητα της στάσης που έχει κρατήσει η ΝΔ απέναντι στην κυβερνητική «μνημονιακή» πολιτική.

«Η ΝΔ είναι υποχρεωμένη με κάθε τρόπο και κόστος να διαφυλάξει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας» ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο κ. Καραπάνος στις συναντήσεις του.

Ο Νίκος Καραπάνος επισκέφτηκε διαδοχικά περιοχές της Ναυπακτίας (Αντίρριο, Ναύπακτο), του ορεινού Βάλτου(Σταθά, Εμπεσσό, Περδικάκι, Βρουβιανά, Αυλάκι), του Μεσολογγίου και του Αγρινίου, όπου όπως αναφέρθηκε συναντήθηκε με πολιτικούς του φίλους.