Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πρωτοβουλία της ΑΕΜ για να έρθουν οι μαθητές στο γήπεδο

αεμ σχολειαΟ αντιπρόεδρος της ΑΕΜ, Γεράσιμος Τσιμπερλένιος, την περασμένη εβδομάδα συνοδευόμενος από τους αθλητές  Γιώργο Πετσίνη, Παναγιώτη Καρύμπα και Φώτη Παπανικολάου, επισκέφτηκαν το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του ΔΣ για ενίσχυση των τμημάτων υποδομής της ΑΕΜ.

Ο κ. Τσιμπερλένιος μίλησε στα παιδιά για την βία στα γήπεδα και στη συνέχεια μαζί με τους παίχτες μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια στα παιδιά των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Θεσπρωτό σε μια προσπάθεια να φέρουν τους μικρούς αλλά και τους γονείς του στο γήπεδο και κατ’ επέκταση σε περαιτέρω επαφή με το άθλημα.

Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ΑΕΜ θα γίνει το ίδιο και με τα παιδιά του 3ου και 4ου Δημοτικού της και στόχος της διοίκησης η πρωτοβουλία αυτή να συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που σίγουρα θα έχει και συνέχεια όπως αναφέραμε και η οποία είναι ενταγμένη στα σχέδια της διοίκησης να καταστεί κάθε αναμέτρηση της ΑΕΜ σε ποδοσφαιρική γιορτή καθώς απ’ ότι μαθαίνουμε για τους φιλάθλους προετοιμάζονται ευχάριστες εκπλήξεις για τα κυριακάτικα απογεύματα.