Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Στις κάλπες ο επιχειρηματικός κόσμος για εκλογή νέου ΔΣ στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας


Με αξιοσημείωτη τη μειωμένη συμμετοχή συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη και τελευταία ημέρα η ψηφοφορία για την εκλογή νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Η ψηφοφορία γίνεται μόνο στην έδρα του Επιμελητηρίου στο Αγρίνιο (Παπαστράτου 53 και Σμύρνης) και οι κάλπες θα κλείσουν  στις 7 το απόγευμα.
Την ψήφο του επιχειρηματικού κόσμου της Αιτωλοακαρνανίας διεκδικούν, οι συνδυασμοί «ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ» και «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» με επικεφαλής τους Παναγιώτη Τσιχριτζή και Σωτήρη Μούρκα, αντίστοιχα, ενώ υπάρχουν και τρεις μεμονωμένες υποψηφιότητες.
Στη χθεσινή πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας ψήφισαν περίπου 680 μέλη του επιμελητηρίου, αριθμός ιδιαίτερα μικρός αν αναλογιστούμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν περισσότερα από 10.000 άτομα! Η μικρή αυτή συμμετοχή έχει δημιουργήσει αισιοδοξία, όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα στην παράταξη του κ. Μούρκα, αφού όπως υποστηρίζουν στελέχη της: «Αν και τη δεύτερη ημέρα η συμμετοχή κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τότε θα υπάρξει θρίλερ όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα…». Αντίθετα, η πλευρά του κ. Τσιχριτζή εκφράζει βεβαιότητα για μια άνετη επικράτηση και με μεγάλο ποσοστό.