Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες η ΝΔ για την κατάρτιση ολοκληρωμένης πρότασης για την Αιτωλοακαρνανία

18-12-2011-2Οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών, οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, οι πρωτοβουλίες καθώς και τα επόμενα βήματα απασχόλησαν την συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Μεσολόγγι, με τη συμμετοχή του βουλευτή Κ. Καραγκούνη, των πολιτευτών Ν. Καραπάνου και Γ. Παπαναστασίου, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, συνδικαλιστικών στελεχών καθώς επίσης προέδρων και μελών ΔΗΜ.ΤΟ του νομού.

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας Κώστας Σύρρος αρχικά έκανε μια σύντομη αναδρομή στα πολιτικά γεγονότα τα οποία επισφραγίσθηκαν από δυναμικές πρωτοβουλίες τις οποίες ανέλαβε ο πρόεδρος της παράταξης Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να υπάρξει η αναγκαία διέξοδος μπροστά στις συνέπειες της πολιτικής αλλά και της κοινωνικής κρίσης στην οποία οδήγησε τη χώρα η Κυβέρνηση Παπανδρέου.

18-12-2011-1Χωρίς καμία απολύτως υπαναχώρηση από τις αρχικές θέσεις, η Νέα Δημοκρατία δεν διαπραγματεύεται τίποτε περισσότερο από την αποκατάσταση της ζημιάς που προκάλεσαν στη χώρα και τους πολίτες της οι άστοχοι χειρισμοί του πρώην πρωθυπουργού αλλά και την αποτροπή μεγαλύτερων κινδύνων που ο ίδιος δημιούργησε.

Με αίσθημα εθνικής αξιοπρέπειας και ευθύνης, παρέμεινε και παραμένει σταθερή στις απόψεις και αντιλήψεις της για την πορεία της χώρας, απευθύνεται στους πολίτες με συγκεκριμένες προτάσεις και επιβεβαιώνεται διαρκώς από τις εξελίξεις.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ενημέρωσε αναφερόμενος στις τοπικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί με στόχο τον αποδοτικότερο συντονισμό των τομέων μεταξύ τους, ότι θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις και συναντήσεις σε όλες τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις του νομού, ενώ παράλληλα είπε πως οι προτάσεις για την σύνταξη του προγράμματος που αφορά το νομό Αιτωλ/νίας είναι έτοιμες προς συζήτηση. Εντός των προσεχών ημερών, για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όπου θα προσκληθούν οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Ν.Δ. στο νομό για να καταθέσουν τις απόψεις τους.