Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Την Τετάρτη 7/3 η "Ημέρα Σταδιοδρομίας" του ΤΕΙ Μεσολογγίου





Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Μεσολογγίου διοργανώνει την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, στις 10.00 π.μ., στο Κεντρικό Αμφιθέατρο, την «Ημέρα Σταδιοδρομίας» του ΤΕΙ. 

Στόχος της διοργάνωσης είναι να φέρει σε επαφή τους φοιτητές και απόφοιτους του ΤΕΙ με εκπροσώπους επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών, να τους δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εταιρικές παρουσιάσεις και να συζητήσουν γύρω από την επιχειρηματική πραγματικότητα στη Δυτική Ελλάδα και για θέματα της εξέλιξής τους μετά τις σπουδές. 

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν κληθεί επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και εταιρείες και οργανισμοί που συνεργάζονται με το ΤΕΙ, ή δραστηριοποιούνται σε θέματα εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας. 

Κάθε επιχείρηση ή φορέας θα διανείμει στους φοιτητές ενημερωτικά έντυπα και θα παρουσιάσει την ταυτότητα και το έργο της εταιρείας, ενώ θα γίνουν και ομιλίες επιστημόνων για γενικότερα θέματα αγοράς εργασίας. 

Το τελικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη 6 Μαρτίου όταν θα έχουν επιβεβαιωθεί και οι τελευταίες συμμετοχές των επιχειρήσεων.