Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ν. Καραπάνος: «Η ΝΔ είναι η υπεύθυνη πολιτική δύναμη για να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση»


Στην «καρδιά» της Αιτωλοακαρνανίας βρήκε τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Καραπάνο η επίσημη ανακοίνωση της λίστας των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο νόμο, το απόγευμα της Τρίτης 18 Απριλίου.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των περιοδειών του  ο κ. Καραπάνος βρισκόταν στη Ρίγανη όπου είχε σειρά συναντήσεων με κατοίκους της περιοχής, ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματά τους και παράλληλα τους μίλησε για την πρόταση της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση.
Ανάλογες συναντήσεις, την ίδια ημέρα ο κ. Καραπάνος είχε σε Γουριώτισσα, Λεπενού και Στράτου.
«Μέρα με τη μέρα αυτό που διαπιστώνω από τις επαφές μου με τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας σε κάθε της γωνιά είναι ότι κατανοούν τις δυσκολίες των καιρών, αντιλαμβάνονται την αντικειμενική ευθύνη του ΠΑΣΟΚ για τη δεινή θέση που έχει περιέλθει η χώρα και πλέον πείθονται ότι η ΝΔ είναι η υπεύθυνη πολιτική δύναμη για να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.



Με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας και αυριανό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και να απευθύνω για ακόμη μια φορά κάλεσμα στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας να μας δώσουν με την ψήφο τους, ισχυρή εντολή ώστε η χώρα να αποκτήσει σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση» σημείωσε σε δήλωσή του ο Νίκος Καραπάνος.
Χθες, ο κ. Καραπάνος περιοδεύσε σε περιοχές του Ξηρόμερου και συγκεκριμένα σε Αρχοντοχώρι, Κανδήλα και Μύτικα.