Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Miso: Η κάρτα που χτυπάει την κρίση στο Μεσολόγγι!


Μπορεί μια κάρτα να αποτελέσει αντίδοτο στην κρίση; Εμείς πιστεύουμε ότι είναι δυνατό και σας προσκαλούμε να την πάρετε στα χέρια σας για να το διαπιστώσετε «ιδίοις όμμασι!»
Η κάρτα «μισό» είναι ότι ακριβώς λέει ο τίτλος της. Με την απόκτησή της αντί ποσού 5 ευρώ απολαμβάνετε αυτομάτως μισή τιμή στα καταστήματα του Μεσολογγίου με τα οποία είναι συμβεβλημένη. Η κάρτα έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου και  μπορείτε να την βρείτε σε συγκεκριμένα περίπτερα του Μεσολογγίου και των μεγάλων διαμερισμάτων της ευρύτερης περιοχής: Γαλατάς, Ευηνοχώρι, Αιτωλικό, Νεοχώρι, Κατοχή.
Φιλοδοξεί να σας προσφέρει σημαντική έκπτωση σε αγορές σας που αφορούν μια ευρεία γκάμα επιλογών: Ρούχα, παπούτσια, κομμωτήρια, γυμναστήρια, φαγητό, καφές, ποτό, λογιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες διαφήμισης και πολλά άλλα.



Η χρήση της κάρτας είναι απλή. Την προμηθεύεστε από το περίπτερο και αυτομάτως την χρησιμοποιείτε. Στο πίσω μέρος αναφέρονται τα μαγαζιά που συνεργάζονται. Πηγαίνετε σε όποιο επιθυμείτε, επιλέγετε ένα από τα προϊόντα που είναι στην μισή τιμή και το κατάστημα σας τσεκάρει την αγορά. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε αθροιστικά σε όλα τα καταστήματα που αναφέρονται στην κάρτα αθροιστικά.
Η Κάρτα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια που αναγράφεται σε εμφανές σημείο. Όταν σας τελειώσει μπορείτε να αγοράσετε καινούργια και να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο τις αγορές σας.
Η κάρτα απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του δήμου Μεσολογγίου, αλλά και στους φοιτητές και ήδη οι χρήστες της βγαίνουν πολλαπλά ωφελημένοι. Δεκάδες καταστήματα της πόλης του Μεσολογγίου με το λογότυπο της κάρτας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν.
«Εμείς φροντίσαμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα πλέγμα φθηνών και αξιόπιστων υπηρεσιών. Εσείς δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε!» είναι των μήνυμα των εμπνευστών της πρωτοβουλίας.