Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Συγκέντρωση "νίκης" για το Νίκο Καραπάνο στο Μεσολόγγι (VIDEO)



Με ομιλία στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Μεσολόγγι, ολοκλήρωσε τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Καραπάνος. 
Οι δημότες του διευρυμένου δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου  επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον υποψήφιο βουλευτή, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από την παρουσία αλλά και την υποστήριξη.  
Η πόλη των Πέντε Πρωθυπουργών επιβάλλεται να έχει τον δικό της εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Νίκος Καραπάνος, ενώ χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής ως «ορόσημο»  για την πορεία της χώρας.  "Οι αποφάσεις όλων μας πρέπει να ληφθούν με γνώμονα όχι το προσωπικό άλλα το συνολικό, εθνικό και αιτωλοακαρνανικό συμφέρον».




Συνεχίζοντας ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε την σπουδαιότητα της εισόδου στη Βουλή  ανθρώπων, πέρα από οικογενειακά  πολιτικά «τζάκια», έχοντας παρουσία στην αγορά εργασίας. Άλλωστε όπως τόνισε, οποιαδήποτε μεταρρύθμισης, θα πρέπει να ξεκινά από νέα πρόσωπα και νέους ανθρώπους που θα δίνουν το στίγμα της ανανέωσης. 
«Τώρα είναι η ώρα της Αιτωλοακαρνανίας» είπε ο Νίκος Καραπάνος χαρακτηρίζοντας το νομό ως κόμβο της Δυτικής Ελλάδας και όχι ένα απλό σημείο του χάρτη.


Αναδημοσίευση από το AitoloakarnaniaPost