Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πολύς κόσμος στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο (VIDEO)



Στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου πραγματοποιήθηκε χθες η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση  του ΣΥΡΙΖΑ, με την ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλ/νίας Δημήτρη Βίτσα (Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Γραμματέας Κ.Π.Ε. του ΣΥΝ).
Ο υποψήφιος βουλευτής έτυχε θέρμης υποδοχής από τους υποστηρικτές του στην πόλη του Αγρινίου. Ο κ. Βίτσας μίλησε με έντονο τόνο για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια στην χώρα μας και τα αποτελέσματά της μνημονιακής αυτής πολιτικής σε κάθε οικογένεια, σε κάθε νοικοκυριό.



«Η βάση του προγράμματος μας είναι η άρνηση του μνημονίου και των μέτρων από τις δανειακές συμβάσεις», τόνισε ο κ. Βίτσας. «Το πρόγραμμα μας απαιτεί έμπνευση σκληρή δουλεία και κοινωνικό έλεγχο. Δεν θέλουμε λεύκη επιταγή, δεν θέλουμε εντολή κατά ανάθεση. Θέλουμε δημοκρατία, θέλουμε μια κυβέρνηση που θα προχώρα ρωτώντας τον λαό και θα διοικεί υπακούοντας τον λαό. Όσο και αν μας πιέζουν εμείς θα έχουμε αποκούμπι τον ίδιο τον λαό και ο λαός θα μας λέει τι θα πρέπει να κάνουμε. Έχουμε πρόγραμμα με στόχους και εργαλεία. Είμαστε εδώ διπλά στον καθένα σας, διπλά σε όλους.»
Στην συνεχεία της ομιλίας ο κ. Βίτσας ανέλυσε το πρόγραμμα του κόμματος του καθώς και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την στήριξη του Ελληνικού λάου.

Αναδημοσίευση από το agriniopress.gr