Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Δέσμευση Σαμαρά για "αναβάθμιση και αυτοτέλεια" του Νοσοκομείου Μεσολογγίου


Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς αποφεύγει όπως ο «διάβολος το λιβάνι» τις υποσχέσεις για μια σειρά από ζητήματα, γνωρίζοντας την δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας, θεωρούμε ότι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα η θέση που διατύπωσε από το Αγρίνιο, για το νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε, κατά την συνάντησή του με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων του νομού, στο Επιμελητήριο, μεταξύ των «ελαχίστων» που δεσμεύτηκε για το νομό ήταν η «αναβάθμιση και αυτοτέλεια του νοσοκομείου Μεσολογγίου.»



Μια θέση που αντανακλά, όχι μόνο στο αίσθημα αλλά κύρια στις ανάγκες των περισσοτέρων από 100.000 κατοίκους που εξυπηρετεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου και οι οποίοι διαπιστώνουν την καθημερινή του υποβάθμιση λόγω της υποχρηματοδότησης και των πολιτικών στον τομέα της δημόσιας υγείας τα τελευταία χρόνια.
Οι υπόλοιπες δεσμεύσεις του κ. Σαμαρά αφορούσαν τους οδικούς άξονες της Ιόνιας και Παραϊόνιας που θα προσπαθήσει να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ και η άμεση λειτουργία του νέου νοσοκομείου στο Αγρίνιο.