Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

"Σήκωσε" εξοπλισμό 8.000€ για ...παλιοσίδερα


Συνελήφθησαν χθες (17-7-2012) το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23, 46 και 46 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της κλοπής και της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος.
Ειδικότερα, προχθές (16-7-2012) το πρωί, ο 23χρονος αφαίρεσε από τον εξωτερικό χώρο νεοαναγειρόμενου καταστήματος 52χρονου ημεδαπού στο Μεσολόγγι, εξοπλισμό συνολικής αξίας 8.000 ευρώ.
Για την διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες έρευνες από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 23χρονου την επόμενη μέρα το μεσημέρι.



Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δυο 46χρονοι διότι σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε μάνδρα παλαιών σιδήρων που διατηρούν στο Αγρίνιο βρήκαν και κατέσχεσαν το σύνολο των κλοπιμαίων που είχε αφαιρέσει ο 23χρονος τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον παθόντα.
Επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 23χρονου δράστη ως μέσω διάπραξης αδικήματος.
Οι συλληφθέντες ζήτησαν δεκαήμερη προθεσμία για να επιστρέψουν τα κλοπιμαία και για τότε προσδιορίσθηκε να γίνει η δίκη της αυτόφωρης διαδιακασίας .