Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Στο "ζενίθ" η παραβατικότητα από ανήλικους ΡΟΜΑ στο Αιτωλικό


Μια ακόμη κλοπή με δράστες ανήλικους ρομά εξιχνιάστηκε στο Αιτωλικό, όπου η παραβατικότητα με δράστες ανήλικους ρομά κυριολεκτικά έχει κτυπήσει «κόκκινο», αφού τα συμβάντα είναι καθημερινά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας χθες τρεις ανήλικες έκλεψαν από μια 56χρονη μια χρυσή αλυσίδα έξω από το Κέντρο Υγείας του Αιτωλικού.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή που συνέβη χθες (17-7-2012) στο Αιτωλικό και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 14χρονης ημεδαπής και δυο ακόμα συνεργών της, που αναζητούνται, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία. 



Ειδικότερα χθες (17-7-2012) το πρωί, έξω από το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού, οι τρεις δράστιδες, ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν μια 56χρονη ημεδαπή και της αφαίρεσαν μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε, αξίας περίπου 200 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού προέκυψε ότι η μια από τις δράστιδες της κλοπής είναι η 14χρονη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο συνεργών της.»