Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

24χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 85χρονη στο Αγρίνιο!


Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στα χέρια ενός νεαρού.
Συγκεκριμένα,  ένας 24χρονος σε κεντρική περιοχή του Αγρινίου επιχείρησε να βιάσει μια γιαγιά 85 χρόνων.
Ο νεαρός επισκέφθηκε πρωινές ώρες την οικία της ηλικιωμένης που του άνοιξε χωρίς δισταγμό καθώς ήταν γείτονάς της. 0 24χρονος της ανέφερε πως την επισκέφθηκε για να δανειστεί μία σκάλα,όμως στο μυαλό του είχε καταστρώσει ένα διαστροφικό σχέδιο.
Την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της ηλικιωμένης πήγε στην τουαλέτα,γδύθηκε και πήγε στο χώρο που βρισκόταν η 85χρονη. Ο νεαρός την έριξε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να της σκίζει τα ρούχα.Λίγο πρίν όμως προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του η γιαγιά βρήκε το κουράγιο και τον παρακάλεσε  να μην την βιάσει με αντάλαγμα να του δώσει χρήματα. Εκείνος δέχτηκε, πήρε τα 80 ευρώ, και ζήτησε απο την ηλικιωμένη να μην αναφέρει σε κανέναν το περιστατικό.



Η 85χρονη βέβαια κατήγγειλε το περιστατικό και η Ασφάλεια Αγρινίου κατάφερε και συνέλαβε σήμερα το απόγευμα τον 24χρονο. Ο νεαρός, που έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν την αστυνομία, αποδέχθηκε την πράξη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Του ασκήθηκε δίωξη και παραπέμπεται πλέον  στον ανακριτή με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα βιασμού και ληστείας.

Αναδημοσίευση από το agrinionews.gr