Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ένταση και χημικά έξω από το δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου! (ΦΩΤΟ-VIDEO))

Αγανακτισμένοι κάτοικοι από το Αιτωλικό
¨πολιορκούν" το δικαστικό  μέγαρο  Μεσολογγίου



Αστυνομικοί με τη χρήση χημικών απωθούν το συγκεντρωμένο πλήθος
Χρήση χημικών αναγκάστηκαν να κάνουν οι αστυνομικές δυνάμεις, σήμερα το πρωί στο Μεσολόγγι προκειμένου να εμποδίσουν εκατοντάδες κατοίκους από το γειτονικό Αιτωλικό να προσεγγίσουν το δικαστικό μέγαρο, όπου μεταφέρθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τα επεισόδια της περασμένης Παρασκευής.
Με δεδομένο ότι ένας, εκ των τριών σοβαρά τραυματισμένων κατοίκων του Αιτωλικού από τα πυρά που δέχτηκαν, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιωαννίνων εκατοντάδες κάτοικοι από το Αιτωλικό συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου για να αποδοκιμάσουν τους τέσσερις συλληφθέντες ΡΟΜΑ.



Κάτοικος του Αιτωλικού δείχνει το τραύμα  του
από πυροβολισμό  που δέχτηκε  την Παρασκευή
Στη θέα της κλούβας που μετέφερε τους συλληφθέντες, οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις και έτσι οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν το πλήθος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα στους γύρω δρόμους.
Όσον αφορά τους τέσσερις συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία, ακόμη δυο ημερών για να απολογηθούν, καθώς τους βαρύνουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.
Τέλος, να σημειωθεί ότι δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από το συγκεντρωμένο πλήθος έγινε και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης καθώς όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι, επέδειξε ολιγωρία στην επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η κοινωνία του Αιτωλικού από την παραβατική συμπεριφορά των ΡΟΜΑ.
Ακολουθεί βίντεο που καταγράφει τα επεισόδια της Παρασκευής: