Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Με επιτυχία η "Γιορτή Ψαριού" στο Αιτωλικό


Για ακόμα μία χρονιά ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος "Το Αιτωλικό" και για φέτος σε συνεργασία με τον Α.Γ.Ο. "Γρηγόρης Λιακατάς" Αιτωλικού  διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο τη "Γιορτή Ψαριού" στο Αιτωλικό, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Η Γιορτή Ψαριού έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός  στην πόλη του Αιτωλικού και αποτελεί μία ανάδειξη του θησαυρού της λιμνοθάλασσας.  
Η αθρόα προσέλευση του κόσμου - μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι επισκέπτες - σε συνδυασμό με την πολύ καλή οργάνωση από μεριά των διοργανωτών συντέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί η χθεσινή Γιορτή του Ψαριού, χωρίς προβλήματα και ο κόσμος να γευτεί εκλεκτά ψάρια  και να διασκεδάσει μέχρι πρωίας. 

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του συλλόγου σημειώνει:




"Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό" θα ήθελε να ευχαριστήσει πρωτίστως τα μέλη του Συλλόγου που δούλεψαν για πολλές ώρες εθελοντικά ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Είναι τιμή μας που είναι δίπλα μας και μας υποστηρίζουν συνεισφέροντας έτσι στην παραγωγή πολιτισμού στον τόπο μας. Τους αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια!
Κατόπιν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Α.Γ.Ο. "Γρηγόρης Λιακατάς" για την άψογη συνεργασία και για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διεκπεραίωση της εκδήλωσης  στο σημείο των Ταξιαρχών, καταφέρνοντας έτσι να "απλώσουμε" τη Γιορτή του Ψαριού σε μεγαλύτερο εύρος στην πόλη μας. 
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, που παρ' όλες τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες συνεχίζουν να στηρίζουν τέτοιους θεσμούς με κάθε δυνατό τρόπο. 
Τέλος, ευχόμαστε "και του χρόνου" με ακόμα καλύτερη διοργάνωση και με ακόμα περισσότερη συμμετοχή να πραγματοποιήσουμε και πάλι σε συνεργασία  με τη Δημοτική Ενότητα του Αιτωλικού, το Δήμο Μεσολογγίου και όποιον Τοπικό Φορέα και Σύλλογο θελήσει να συμμετάσχει, μια μεγαλύτερη και καλύτερη "Γιορτή του Ψαριού". Η επιτυχία αυτής της χρονιάς κάθε άλλο παρά εντείνει την καλή μας διάθεση για περαιτέρω αναβάθμιση και ανάδειξη αυτού του γεγονότος παράδοσης  και παραγωγής του τόπου μας."